11.29.2009

saw jesus face appeared in the daily need

"En kvinna i den amerikanska delstaten Massachusetts har upptäckt en avbild av Jesus ansikte på sitt toapapper. Hon är nu övertygad om att det är ett tecken på att hennes liv framöver kommer att bli bra igen.
Den amerikanska kvinnan, som är en djupt religiös katolik, skildes nyligen från sin man och fick sparken från jobbet, rapporterar tidningen Eagle Tribune.
Efter dessa dystra händelser upptäckte hon en dag att Jesus ansikte uppenbarat sig på hennes toapapper efter ett toabesök i hemmet. Den brunfärgade avbilden ser ut som en man med långt hår.
Kvinnan och hennes två döttrar är överens om att bilden ser ut precis som Jesus och ser det som ett tecken på att "han lyssnar på oss", berättar de för Eagle Tribune.
Kvinnan säger till tidningen att hon hoppas att hennes historia ska inspirera andra under det kommande julfirandet. Hon säger att hon har sin heliga pappersbit inlåst i en garderob och ska köpa ett nytt för dagligt bruk.
En annan, betydligt mer känd, avbild av Jesus är Veronikas svetteduk. Veronika ska enligt legenden ha varit en kvinna som hjälpte Jesus under hans vandring till Golgata.
Veronika räckte den dödsdömde mannen sin slöja så att han skulle kunna torka bort svetten och blodet från sitt ansikte. När Veronika fick tillbaka slöjan fanns en avbild av Jesus ansikte på den.
Slöjan, som fick tillnamnet Veronikas svetteduk, visade sig sedan ha helande krafter - den gav döda livet åter och blinda synen tillbaka.
Veronikas svetteduk ska finnas bevarad i St Peterskyrkan i Rom - åtminstone finns den med i förteckningen över högt skattade reliker."

Denna text är hämtad från en artikel i DN. Texten är manipulerad.



Åtminstone såg då jag det som ett tecken på att det finns hopp. För åtminstone kan man ju förteckningsvis hitta hopp i all skit.

Inga kommentarer: